Teden Nezavržene Hrane

Teden nezavržene hrane je bil projekt, ki se je na odvijal več tednov in je doživel vrhunec ob obisku glavnega pobudnika tega projekta, enega od najboljših kuharjev na svetu: Massimo Botture. Projekt smo spremljali od samega začetka, ko so znani slovenski chefi pripravljali odlične recepte brez zavržene hrane, vse do delavnic, obiska restavracije Hiša Franko in navsezadnje do glavnega dogodka na Pogačarjevem trgu.


No leftovers week was an extensive project, which took place in Slovenia over the course of several weeks, reaching its peak with the visit of famous Massimo Bottura. We have been providing video and photo coverage from the start, where famous Slovenian chefs cooked a dish, made from leftovers, to various workshops, visit to the House of Franko restaurant, to the main event taking place on the Open Kitchen.


Client: Grunding


Agency: Saatchi & Saatchi

Creative Director: Aleš Kočevar

Account manager: Sandra Baran


Crew:

Producer: Sebastjan Oblak

Director: Luka Štigl

DOP: Sebastjan Oblak, Jan Kok

Camera: Sebastjan Oblak, Jan Kok, Kristijan Stramič

Lightning Tehnician: Igor Mlakar

Post-produkction: Sebastjan Oblak

Sound tehnician: Ernest Fejzić, Ana Rupret

Sound post production: Pinky DNoize

MUA: Tjaša Založnik

Photography: Primož Bregar

Special thanks: Dominik Istenič

SquareME medijska produkcija. Sebastjan Oblak in Luka Štigl.

  • Pridružite se nam na Tednu nezavržene hrane, kjer bomo v 8 dneh dokazali, da lahko skupaj občutno zmanjšamo količino zavržene hrane, hrani povrnemo spoštovanje ter pomembno prispevamo k izkoreninjenju lakote.